25 november 2015 – In gesprek met: Mr. Mark Teurlings

Ook de eerste lezing van SOS 2015-2016 is een feit. Op 25 november 2015 kwam Mr. Mark Teurlings in de avond een lezing geven op onze rechtenfaculteit, het Kamerlingh Onnes Gebouw.

Mr. Teurlings heeft ons veel verteld over zijn leven als advocaat. Hij beet het spits af met zijn persoonlijke verhaal over hoe hij van student tot advocaat is gegroeid. Mr. Teurlings heeft direct na zijn studie rechten als een van de weinige in Nederland, zijn eigen advocatenkantoor opgezet. Dit kantoor groeide steeds verder uit waarbij vele hij veel interessante rechtspraktijk heeft meegemaakt. Mr. Teurlings heeft dan ook veel verteld over de omgang met cliënten, rechters, collega’s en de media. Bovendien heeft hij wat tips gedeeld voor alle advocaten in de dop! Na afloop van de lezing kregen alle deelnemers de kans om na de lezing zijn boek “Taal uit de Zaal” te bemachtigen en deze te laten signeren door Mr. Teurlings zelf.

Met dank aan Mr. Mark Teurlings hebben wij een interessante en leuke lezing mogen bijwonen, waar wij veel van hebben geleerd.

IMG_3513