25 februari 2017 – Uitzending ‘Weet ik veel’

Zaterdag 25 februari 2017 was het dan eindelijk zo ver: SOS was vanaf 20:00 uur te zien bij het televisieprogramma ‘Weet ik veel’ op RTL4! In het programma, gepresenteerd door Linda de Mol, testen driehonderd studenten en drie BN’ers hun algemene kennis door vijftig vragen te beantwoorden en strijden zij om een zo hoog mogelijk geldbedrag.

De algemene kennis van de deelnemers werd samen met die van presentator Jan de Hoop, zangeres Maan en acteur Mimoun Oaïssa flink op de proef gesteld. Al snel bleek dat al het harde studeren zijn vruchten heeft afgeworpen. Zowel Jessica van Kempen als Franck Budde werden bij de tussenstand genoemd als best presterende student!

Vol spanning begonnen de deelnemers aan de laatste paar vragen en was het wachten op de uitslag. Wie zou de beste student zijn die deel mocht nemen aan de finale om zo een flink geldbedrag binnen te halen? Na de reclame kwam het verlossende antwoord: Jessica van Kempen had met een 8,6 het best gepresteerd en dus mocht zij Jan de Hoop gaan ondersteunen in de spannende finale.

Na het beantwoorden van een aantal lastige finalevragen is Jessica met een bedrag van maar liefst 4.000 euro geëindigd! SOS kijkt met veel plezier terug op deze spannende en zeer succesvolle activiteit en wij willen Jessica hierbij nogmaals feliciteren met de winst!

Uitzending 'Weet ik veel'
Uitzending ‘Weet ik veel’