16 maart: Tijd voor de jaarlijkse pubquiz!

Afgelopen vrijdag gingen de Leidse studenten van SOS de strijd aan tegen elkaar. Met bloed, zweet en tranen alsof het een tentamen betrof, vochten de studenten zich door de lastige vragen heen. Hoewel de uitslagen dichtbij elkaar lagen, zijn de Toga Tantes net als vorig jaar kampioen geworden. Ze lieten daarmee het bestuur met drie punten achter zich.

Door een technische storing werkte de favoriete ronde van de quizmaster Victoria niet. Gelukkig mocht het de pret niet drukken. Met als daverend succes en misschien zelfs wel het hoogtepunt van de avond: de zangkunsten van de assessor primus en de eigentijdse vertolking van internetgekkies. Het bestuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de piep in de oren. Echter kunnen zij mededelen na een ruim half jaar gezamenlijk bestuur, dat de piep na enkele dagen verdwijnt.

Een diepe buiging voor de twee teams die slechts met twee personen de strijd aan durfden tegen manschappen ter grootte van minstens het dubbele van hun eigen ondertal. De Masterambassadeurs Diederick & Rosanne en de Chili con carne-kauwers David & Tom hebben zich geen moment uit het veld laten slaan.

Als laatste rest ons de assistent en techneut Jetske te bedanken voor haar bijdrage aan het daverende succes van de avond.

Tot volgend jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *