Lid van de maand: Januari – Sifra Rozema

Hoi Sifra! Deze maand ben jij “Lid van de maand”! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?

“Hoi! Ik ben Sifra Rozema en ik ben zesentwintig jaar. Ik ben geboren in Gouda, maar opgegroeid in Waddinxveen.

Ik studeer sinds afgelopen februari strafrecht. De keuze om strafrecht als master te gaan doen was snel gemaakt. In je bachelor krijg je natuurlijk verschillende vakken, en ik merkte bij strafrecht meteen dat ik het super leuk vond. Je moet natuurlijk wel iets kiezen waarvan je denkt, ‘dit vind ik echt leuk!’ Gelukkig blijkt dat ook echt zo te zijn, want ik vind tot nu toe elk vak echt mega interessant.

Momenteel woon ik in Leiden. Ik woon in een studentenflat, maar heb wel lekker mijn eigen studio.

Verder hou ik enorm van hockeyen. Ik heb veel sporten geprobeerd in mijn leven, dus ik durf wel te zeggen dat ik best wel sportief ben! Zo heb ik een tijdje aan wake boarden gedaan, surfen, jazz ballet. Ik vind sporten echt super leuk, en wil ook altijd van alles proberen. Maar ik vind hockey toch echt wel het leukst, haha.

Op dit moment hockey ik niet, maar ik wil volgend jaar wel weer beginnen. Waarschijnlijk in Amsterdam, waar ik komend jaar graag naartoe wil verhuizen! Hoewel ik het hier in Leiden heel leuk heb gehad, wil ik meer ontdekken; en Amsterdam lijkt me mega leuk! Ik denk dat je je daar nooit zult vervelen.

Verder zou ik graag na mijn studie bij het OM willen werken!”

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *