Lid van de maand: Mei – Bas Hellemons

Hoi Bas! Deze maand ben jij “Lid van de maand”! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?

“Hoi! Ik ben Bas Hellemons en ik ben zesentwintig jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Rotterdam, daar heb ik dan ook mijn bachelor gevolgd. Tegenwoordig woon ik in Amsterdam.

Een paar jaar geleden heb ik een gekke carrièreswitch gemaakt. Ik heb eerst MAVO gedaan en daarna heb ik de opleiding gedaan tot Grafisch Vormgever. Toen heb ik op het HBO de propedeuse gehaald voor Bedrijfskunde. Dit vond ik niet zo leuk, maar in deze propedeuse zat ook een klein stukje rechten, en dat vond ik wel erg leuk! Toen ben ik dus rechten gaan studeren.

Daarnaast ga ik tegenwoordig vier keer per week naar de sportschool! Ik vind het erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en vind dan ook dat als je het doet, je het ook gelijk goed moet doen.

Verder denk ik dat ik best creatief ben. Dat ik graag met mijn creativiteit bezig ben, blijkt natuurlijk ook al uit het feit dat ik de opleiding tot Grafisch Vormgever heb afgerond, maar daarnaast vind ik het ook heel leuk om in mijn vrije tijd te tekenen en te schilderen. Al moet ik eerlijk zeggen dat dit, nu ik zo druk bezig ben met studeren, iets naar de achtergrond is verdwenen. Nu  vind ik het bijvoorbeeld ook echt leuk om mijn huis opnieuw in te richten, of zelf meubels te maken!”

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *