Aanmelden activiteiten

OM Piketspel – 15 januari (digitaal)
Let op! VOL = VOL

Helaas zijn alle plekken vergeven.. Schrijf je in voor de wachtlijst zodat we je een plekje kunnen geven als iemand toch niet meer kan.

Groep A: 13:00 – 14:30 uur (vol)

Groep B: 15.00 – 16:30 uur (vol)

De politie belt…. en dan?

In samenwerking met het OM organiseert SOS op 15 januari 2021 van 13:00-14:30 het digitale PIKETSPEL! Tijdens dit spel krijg je de kans om meer te leren over het draaien van een piketdienst en het werk van een officier van justitie. Pak deze kans en ervaar zelf hoe snel je tijdens een piketdienst moet handelen!

Deze activiteit is onmisbaar voor elke student met interesse in het Openbaar Ministerie. Wil jij in gesprek gaan met een officier van justitie om zo al je vragen te kunnen stellen? Mis deze kans dan niet en schrijf je snel in! Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Meld je hier aan voor de wachtlijst!

Je voorkeur voor groep A of B. Laat ook weten als geen voorkeur hebt.

Rechtbankbezoek digitale editie – 11 februari 15:30 uur – 17:00 uur
Let op: aanmelden kan tot 4 februari!

Op 11 februari van 15:30-17:30 is het tijd voor een online bezoek aan het Paleis van Justitie! Tijdens deze middag krijgt SOS de kans om kennis te maken met de rechtspraak en de dagelijkse praktijk van het Paleis van Justitie. Tijdens het interactieve programma is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Absoluut onmisbaar voor iedereen die een toekomst bij de rechtspraak overweegt!

Schrijf je hier in!

Heb je tips of suggesties voor activiteiten? Laat het Ashley of Sara weten door een e-mail te sturen naar sos@law.leidenuniv.nl.