Aanmelden activiteiten

Momenteel staan de volgende activiteiten op het programma:

  • 28 juni 2021 17:00 uur: Bezoek PI Krimpen a/d IJssel

Bezoek PI Krimpen a/d IJssel
28 juni 2021 17:00 uur

Op maandag 28 juni zal SOS een bezoek aan de PI Krimpen aan den IJssel brengen. Het bezoek zal aan het einde van de middag aanvangen. Tijdens het bezoek zal ons meer over de PI worden verteld en zullen we in gesprek gaan met medewerkers van de afdeling juridische zaken over actuele sanctierechtelijke kwesties. Ben jij benieuwd hoe het er in de gevangenis aan toegaat en hoe een gevangenis er van binnen uitziet? Meld je dan snel aan voor deze activiteit!

Door de coronamaatregelen zijn er namelijk maar zeer beperkt plekken voor het PI-bezoek. Houd er bovendien rekening mee dat de PI met het openbaar vervoer lastiger te bereiken is. Een aantal bestuursleden van SOS beschikt over een auto. Heb je zelf geen auto, stuur ons dan even een mail zodat we kunnen kijken of we kunnen carpoolen. 

N.B.: dit is dus een fysieke activiteit. Mochten de coronamaatregelen deze maand zo worden aangescherpt dat een fysiek PI-bezoek toch niet mogelijk is, dan zullen we zoeken naar een online vervanging.

Helaas hebben we het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Schrijf je hier in voor de wachtlijst (de ervaring leert dat er alsnog wat plekjes beschikbaar komen!)

Heb je tips of suggesties voor activiteiten? Laat het Ashley of Sara weten door een e-mail te sturen naar sos@law.leidenuniv.nl.