Aanmelden activiteiten

SOS Congres

Voornaam*

Achternaam*

Geboortedatum (dd-mm-jjjj)*

(Mobiele) Telefoonnummer*

E-mailadres*

Indien van toepassing: Allergieën en specifieke wensen i.v.m. lunch

Rekeningnummer (IBAN)*

Tenaamstelling rekening*

Gekozen deelnemingsvorm*

Hierbij verleen ik toestemming aan Studiekring Over Strafrecht (SOS) om het toegangsgeld van mijn rekening af te schrijven en ik heb de algemene voorwaarden (zie hieronder) vooraf gelezen, begrepen en ga hier volledig mee akkoord

Algemene voorwaarden


Nationale Strafpleitcompetitie 24 april

Op 24 april vindt de Nationale Strafpleitcompetitie plaats. Tijdens dit evenement gaan studieverenigingen uit het hele land met elkaar de strijd aan. Wij zijn op zoek naar een duo dat ons gaat vertegenwoordigen en voor ons de titel gaat winnen. Heb jij altijd al eens in de huid van een officier van justitie of raadsman willen kruipen? Schrijf je dan in voor de NSPC! Aanmelden kan alleen of samen met een teamgenoot. De voorrondes vinden plaats op dinsdagavond 31 maart om 19:00 uur.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Naam teamgenoot


SOS Studiereis 2020

GROOT NIEUWS!!  ✈️Dit jaar reist SOS af naar het mooie KOPENHAGEN! De reis zal plaatsvinden van 21 mei tot 25 mei en zal €250,- kosten (onder voorbehoud). Dit is inclusief vlucht, verblijf, ontbijt, een diner en juridische activiteiten. VOL=VOL, dus schrijf je snel in voor deze fantastische reis. 

Wil je mee op reis naar Kopenhagen? Vul je email hieronder in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het aanmeldingsformulier via de mail.


Bezoek Cleerdin & Hamer Advocaten – 18 maart

Op woensdag 18 maart zal SOS een bezoek brengen aan Cleerdin & Hamer Advocaten. Wij zullen hier een lezing krijgen van Patrick van der Meij over de dagelijkse praktijk van een strafrechtadvocaat.

Patrick van der Meij is werkzaam als partner bij Cleerdin & Hamer Amsterdam en heeft in talloze zaken mensen bijgestaan die al dan niet ten onrechte zijn beschuldigd van strafbare feiten. Bovendien is hij werkzaam geweest als docent en strafrechtswetenschapper aan de Universiteit Leiden.

Het bezoek is van 15.00 uur tot 17.00 uur en aansluitend zal er een borrel zijn. Meld je snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plekken!


Bezoek Politie Leiden – 26 maart

Op donderdagavond 26 maart van 19:00 tot 22:00 uur is SOS uitgenodigd om de Politie Leiden een bezoek te brengen. Naast een exclusieve rondleiding door het politiebureau, zullen wij met twee politieagenten in gesprek gaan over strafrechtelijke onderwerpen. Zo zullen de politiebevoegdheden van artikel 3 Politiewet aan bod komen en zullen de agenten ons alles vertellen over recherchewerk binnen de politie. Ook zal een bijzondere zaak uit Leiden aan bod komen en zullen de politieagenten een coldcase in Leiden bespreken.

Wil jij meer weten over de strafrechtelijke praktijk en een breder beeld krijgen van het werk van de politie? Meld je dan nu aan voor deze activiteit!


Piketspel OM – 1 april (VOL!)