+ 31 (0)71 527 7391 | bestuur@sos-leiden.nl

Activiteiten & Borrels

In onderstaand overzicht zijn alle aankomende activiteiten en borrels van SOS terug te vinden. Deelname aan activiteiten staat open voor alle leden van SOS. Afgezien van de jaarlijkse contributie zijn de activiteiten kosteloos, tenzij anders vermeld. Wij doen ons best zoveel mogelijk gevarieerde activiteiten te organiseren. Heb jij een goed idee? Of heb je vragen? Neem dan contact op met een van de assessoren, Victoria Vlaanderen of Jolande Geense, en mail naar bestuur@sos-leiden.nl.

Benieuwd hoe de activiteiten zijn geweest die SOS al georganiseerd heeft? Op ons blog lees je de verslagen van alle activiteiten, evenals de interviews met onze leden van de maand! Check ons blog dus snel!

Instituut voor Strafrecht & Criminologie

Het Instituut voor Strafrecht & Criminologie van de Universiteit Leiden houdt zich bezig met onderzoek en onderwijs op respectievelijk het gebied van het straf(proces)recht en de criminologie. In dit kader vinden lezingen, promoties en oraties plaats die mede vanuit strafrechtelijk oogpunt erg interessant zijn om bij te wonen!

Bekijk hier de agenda van het instituut.

Aankomende activiteiten & borrels

11 oktober: Borrel in het Keyzertje om 17:00!
Woensdag 11 oktober is het dan zo ver: de eerste SOS-borrel van dit studiejaar. Geniet van een biertje en een bitterbal, terwijl de affiniteit met het strafrecht wordt besproken in café het Keyzertje. Het 81e bestuur hoopt u vanaf 17:00 uur te verwelkomen. Tot dan!

18 oktober: Bezoek aan de schietvereniging!
Ons jaarlijks terugkerende activiteit naar de schietvereniging in Zoetermeer! Een hoogtepunt voor onze leden, want hoe vaak heb je de kans om te kunnen schieten met een wapen? De vrijwilligers van de schietvereniging geven een mooie presentatie over verantwoordelijk schieten en hun sport, presenteren vol trots de mooiste vuurwapens en met als klapper op de vuurpijl: het zelf mogen hanteren van de wapens. Al met al: deze activiteit is een schot in de roos voor de strafrechtliefhebber!

Inschrijven voor activiteiten

Alle plekken voor het bezoek aan de schietvereniging zijn gevuld! Wil je toch nog mee? Mail dan naar bestuur@sos-leiden.nl voor een plek op de reservelijst!