+ 31 (0)71 527 7391 | bestuur@sos-leiden.nl

Activiteiten & Borrels

In onderstaand overzicht zijn alle aankomende activiteiten en borrels van SOS terug te vinden. Deelname aan activiteiten staat open voor alle leden van SOS. Afgezien van de jaarlijkse contributie zijn de activiteiten kosteloos, tenzij anders vermeld. Wij doen ons best zoveel mogelijk gevarieerde activiteiten te organiseren. Heb jij een goed idee? Of heb je vragen? Neem dan contact op met een van de assessoren, Rosanne Lagerweij of Franck Budde, en mail naar bestuur@sos-leiden.nl.

Benieuwd hoe de activiteiten zijn geweest die SOS al georganiseerd heeft? Op ons blog lees je de verslagen van alle activiteiten, evenals de interviews met onze leden van de maand! Check ons blog dus snel!

Instituut voor Strafrecht & Criminologie

Het Instituut voor Strafrecht & Criminologie van de Universiteit Leiden houdt zich bezig met onderzoek en onderwijs op respectievelijk het gebied van het straf(proces)recht en de criminologie. In dit kader vinden lezingen, promoties en oraties plaats die mede vanuit strafrechtelijk oogpunt erg interessant zijn om bij te wonen!
Bekijk hier de agenda van het instituut.