+ 31 (0)71 527 7391 | bestuur@sos-leiden.nl

  Activiteiten & Borrels

  In onderstaand overzicht zijn alle aankomende activiteiten en borrels van SOS terug te vinden. Deelname aan activiteiten staat open voor alle leden van SOS. Afgezien van de jaarlijkse contributie zijn de activiteiten kosteloos, tenzij anders vermeld. Wij doen ons best zoveel mogelijk gevarieerde activiteiten te organiseren. Heb jij een goed idee? Of heb je vragen? Neem dan contact op met een van de assessoren, Victoria Vlaanderen of Jolande Geense, en mail naar bestuur@sos-leiden.nl.

  Benieuwd hoe de activiteiten zijn geweest die SOS al georganiseerd heeft? Op onze blog lees je de verslagen van alle activiteiten, evenals de interviews met onze leden van de maand! Check onze blog dus snel!

  Agenda

  18 juni: CV & Sollicitatietraining @ B035
  Studie bijna afgerond en nu? Help! Solliciteren. Maar wat zet je in de brief? Maak je het persoonlijk of juist niet? Hoe onderscheid jij je van de mede-briefschrijvers? Kortom: wat zijn de do’s and don’ts?

  Het SOS-bestuur begrijpt de struggles dus organiseert zij een interactieve lezing -dan wel workshop over het reilen en zeilen van het solliciteren.

  Deel I Het cv en de brief. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat handig is om in een brief te zetten, hoe jij je kan onderscheiden van overige sollicitanten en wordt er aandacht besteed aan het opstellen van een goed cv.

  Deel II: Het gesprek: hoe presenteer jij jezelf, hoe reageer je op lastige vragen? Hoe bereid je je voor? Wat kun je beter niet doen tijdens een sollicitatiegesprek?

  Dit alles wordt verzorgd door de -aan de universiteit van Leiden verbonden- loopbaancoach mr Marije Bedaux. Zij is werkzaam geweest als jurist en partner bij een juridisch werving en selectiebureau en heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van solliciteren en de arbeidsmarkt. Daarnaast is zij  ondernemer en eigenaar van haar eigen adviespraktijk.

  Geef je op door een e-mail te sturen aan: bestuur@sos-leiden.nl

  21 juni: Eindactiviteit: Bootje varen!
  Op donderdag 21 juni organiseert het 81e bestuur haar laatste activiteit: varen door de Leidse grachten! Om 16:00 zullen we opstappen. Daarna zullen we met wie het leuk vindt ergens een hapje eten om het jaar goed af te kunnen sluiten!

  Inschrijven kan hieronder tot maandag 18 juni om 12:00!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Vanwege het reserveren van plekken zullen kosten in rekening worden gebracht bij afmelding op de dag zelf of bij niet verschijnen.

  Afgelopen activiteiten & borrels

  Klik hier voor het verslag van het bezoek aan de schietvereniging!
  Klik hier voor het verslag van de lezing van De Gelukkige Jurist!
  Klik hier voor het verslag van de opnames van “Weet Ik Veel!”
  Klik hier voor het verslag van het bezoek aan het International Criminal Court!
  Klik hier voor het verslag van de jaarlijkse pubquiz!
  Klik hier voor het verslag van de lezing van Knoops’ advocaten!
  Klik hier voor het verslag van ons bezoek aan Stibbe Talks!
  Klik hier voor het verslag van ons bezoek aan het Openbaar Ministerie!
  Klik hier voor het verslag van ons bezoek aan Cleerdin & Hamer Advocaten!

  Instituut voor Strafrecht & Criminologie

  Het Instituut voor Strafrecht & Criminologie van de Universiteit Leiden houdt zich bezig met onderzoek en onderwijs op respectievelijk het gebied van het straf(proces)recht en de criminologie. In dit kader vinden lezingen, promoties en oraties plaats die mede vanuit strafrechtelijk oogpunt erg interessant zijn om bij te wonen!

  Bekijk hier de agenda van het instituut.