+ 31 (0)71 527 7391 | bestuur@sos-leiden.nl

  Congrescommissie

  Met trots presenteert het 81e bestuur der Studiekring over Strafrecht de congrescommissie van 2017-2018:

  congres commissieV.l.n.r.: Willemijn van Waas, , Jasmijn Asselberghs, Barbara van der Bijl,  Isabel Melieste

  Voorzitter: Willemijn van Waas, de 22-jarige en altijd vrolijke sproetenkoningin. Zij is opgegroeid in Twente, maar voelt zich helemaal thuis in de Randstad. Na een jaar stage gelopen te hebben bij het OM en met de bachelors Rechtsgeleerdheid en Criminologie op zak is zij in september begonnen aan de master straf(proces)recht. Zij heeft ervaring met het organiseren van een congres en is dan ook van plan om er een onvergetelijke dag van te maken.

  Secretaris : Isabel Melieste, de 21-jarige liefhebber van mode en rapmuziek. Zij zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Dit jaar is zij lid geworden van SOS, omdat strafrecht haar het meeste interesseert. Verder houdt ze van reizen en wil ze tijdens haar studie graag in het buitenland studeren. Als secretaris wil ze zorgen voor een onvergetelijk congres.

  Penningmeester : Jasmijn Asselberghs, de 20-jarige Formule 1 fan. Zij zit momenteel in het derde jaar van bachelor Rechtsgeleerdheid en Fiscaal recht. Vroeger wilde zij graag ballerina worden bij het Nationale Ballet, maar werd op latere leeftijd toch meer aangetrokken tot rechten. Naast haar studie is zij lid bij verschillende verenigingen en zet zij zich graag daarvoor in. Ook zij zal zich vol inzetten om een mooi congres te organiseren.

  Assessor : Barbara van der Bijl, 25-jaar. Met de bachelor Rechtsgeleerdheid op zak is zij dit jaar begonnen met de master straf(proces)recht. Op haar studentenvereniging K.S.R.V. “Njord” heeft ze al veel commissie-ervaring opgedaan. Voor de congrescommissie zal ze zich als assessor inzetten om er een geslaagd congres van te maken.