+ 31 (0)71 527 7391 | sos@law.leidenuniv.nl

  Studiereiscommissie

  Met trots presenteert het 82e bestuur der Studiekring over Strafrecht de Studiereiscommissie van 2018-2019, onder leiding van bestuurslid Demi Eliens:

  V.l.n.r.: Britt Heemstra, Romy van Eekeres, Hilde Barnhoorn

  Praeses: Britt Heemstra 
  Britt is 21 jaar en heeft afgelopen studiejaar haar bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond. Dit studiejaar geniet Britt van een tussenjaar, maar even relaxen zit er niet in. Britt is op dit moment studenttutor en videotrainer. Daarnaast volgt ze nog strafrecht gerelateerde vakken, voordat ze volgend jaar aan de master Straf- en strafprocesrecht wil beginnen. Als lid van de studiereiscommissie hoopt Britt alvast meer medestudenten te leren kennen. En natuurlijk vindt ze het ontzettend leuk om een gave reis te organiseren en heeft ze er nu al veel zin in!

  Quaestrix: Hilde Barnhoorn
  Hilde is 24 jaar en masterstudent Arbeidsrecht. De master Straf- en strafprocesrecht heeft Hilde vorig studiejaar afgerond. Hilde haalt veel plezier uit de activiteiten en borrels van SOS en juist daarom lijkt het haar een uitdaging een onvergetelijke studiereis te organiseren. Naast studeren werkt Hilde in de horeca en vervult daar een leidinggevende rol. Dit komt als commissielid natuurlijk goed van pas. Ze was direct aan de slag gegaan om een leuke bestemming te zoeken. Wat deze bestemming is, houden we nog even geheim…

  Assessor: Romy van Eekeres 
  Romy a.k.a. Planmatige Paula is 23 jaar en masterstudent Straf- en strafprocesrecht. Hiervoor heeft Romy de master Jeugdrecht afgerond. De keuze om te solliciteren voor de studiereiscommissie was voor haar snel gemaakt. De studiereis moet volgens Romy een combinatie van strafrechtelijke diepgang en plezier zijn. Romy heeft een reislustig hart en gaat regelmatig zelf op reis. Ze houdt allerlei lijstjes bij met leuke hotspots. Deze lijstjes zijn zelfs geliefd bij familie en vrienden. Wie weet zitten er leuke hotspots bij voor de studiereis!

  Hou onze website en facebookpagina in de gaten voor updates omtrent de studiereis!