+ 31 (0)71 527 7391 | bestuur@sos-leiden.nl

Studiereiscommissie

Met trots presenteert het 81e bestuur der Studiekring over Strafrecht de studiereiscommissie van 2017-2018:

reiscommissie

V.l.n.r: Lisa Witvliet, Tom de Kroon en David Dekker.

Praeses: Tom de Kroon, de 24-jarige hardcore PSV-fan. Hij heeft de master straf(proces)recht inmiddels afgerond, maar was nog niet klaar met studeren en is aan de master arbeidsrecht begonnen. Deze Brabander is een bekende SOS-er. Zo was hij in november 2016 al lid van de maand en daarvoor altijd al present bij de borrels en andere SOS-activiteiten.

Ab-actis: David Dekker, onze 24-jarige karate-kid en sinds dit jaar student van de master straf(proces)recht. Deze rasechte Leidenaar heeft al heel wat op zijn c.v. staan. Voordat hij de verstandige keuze maakte om rechten te gaan studeren, had hij een zwak voor vliegtuigen en volgde hij de opleiding ‘Aviation Logistics’ aan de HvA. Hoe kan het anders dan dat hij een voorliefde heeft voor reizen?

Quaestrix: Lisa Witvliet, de goedlachse junior uit de commissie van 23 jaar. Zij heeft een voorliefde voor wijn en is op dit moment nog bezig met de bachelor Rechtsgeleerdheid. Een ondernemende jongedame die beide mouwen opstroopt om aan de slag te gaan voor de reis. Deze bijdehante tante werkt voor een advocatenkantoor in Rotterdam. Ze belooft om op onderzoek uit te gaan om een unieke, en onverwachte locatie met uitdagende activiteiten te vinden voor de studiereis voor dit jaar.