Lid van de maand: April – Dagmar de Groot

Hoi Dagmar! Deze maand ben jij “Lid van de maand”! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?

“Hoi! Ik ben Dagmar de Groot en ik ben vierentwintig jaar. Ik heb twee zusjes, Inez en Julia. Ik ben geboren en getogen in Haarlem. Halverwege mijn eerste studiejaar ben ik naar Leiden verhuisd. Ik woon vlak om de hoek bij het KOG, met drie vriendinnen.

Ik hou enorm van koken en uiteten gaan, en eigenlijk alles wat met eten te maken heeft, haha.

Verder ben ik gedreven, en stop ik veel tijd in mijn studie. Het strafrecht interesseert mij heel erg, dus ik vind het meestal niet erg om in mijn vrije tijd daar ook aan te zitten. In mijn vrije tijd kijk ik dan ook veel strafrecht gerelateerde documentaires.

Wat ik de laatste tijd ook weer steeds meer doe in mijn vrije tijd, is lezen. Vroeger was dat echt een hobby van me, ik verslond elk boek. Tijdens de bachelor was dit een beetje weggezakt, maar de laatste tijd kan ik weer enorm genieten van een lekker vrijetijdsboek.

Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd ook graag naar de sportschool.

Vanaf mei ga ik vier maanden stage lopen bij Cleerdin & Hamer Advocaten. Daar heb ik enorm veel zin in!”

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *