Leden van de maand: april – Farid en Bart

Deze maand hebben we een eenmalige speciale editie van onze interviews met onze leden van de maand. In april hebben we namelijk twee leden van de maand! Bart en Farid staan deze maand in de spotlight omdat zij SOS op 13 mei zullen vertegenwoordigen op de Nationale Strafpleit Competitie!

Tijdens het interview bleken de mannen al goed op elkaar ingespeeld en kwamen de kwaliteiten van de mannen al naar boven. Farid is sterk juridisch onderlegd en is scherp op de letter van de wet. Bart is filosofisch sterk en weet goed te overtuigen van een andere manier van denken (hij heeft zelfs eens een fascinerend blog geschreven met een Alice in Wonderland invalshoek).

Meer weten over deze mannen die de strijd straks aan gaan? Je leest het hele interview hier!