Lid van de maand: September – Leonie Heikens

Hoi Leonie! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij? – “Ik ben Leonie, 24 jaar en ik kom uit Waddinxveen. Ik ben de jongste in een gezin van vier en ben inmiddels trotse tante van twee nichtjes en één neefje. Ik heb hiervoor in de beste patatzaak van Nederland gewerkt. Momenteel heb ik geen baan meer, dus als iemand tips heeft dan zijn deze altijd welkom. Ik heb zes maanden stage gelopen bij de RSJ in Den Haag. De RSJ behartigt verschillende belangen van gedetineerden. Wanneer de gedetineerde vond dat hij onredelijk was behandeld, kon hij/zij in beroep gaan bij de RSJ. Ik was de secretaris voor de beroepscommissie en schreef de uitspraken. Dat was een hele verantwoordelijkheid, maar ik werd het hele traject goed begeleid. Het was echt een super stage. Naast mijn studie zit ik op voetbal en speel ik in het dameselftal van Be Fair in Waddinxveen. Ook probeer ik te kickboksen wanneer ik daar tijd voor heb, helaas schiet dat er vaak bij in.”

Lees het hele interview met Leonie hier!