Lid van de maand: December – Selina Rahimbaks

Hoi Selina! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij? – “Ik ben Selina Rahimbaks, 25 jaar jong en geboren in Alphen aan den Rijn. Mijn ouders zijn geboren in Suriname en mijn voorouders komen uit India.

Ik ben rechten gaan studeren omdat ik rechtvaardigheid hoog in het vaandel heb staan. Nadat ik tijdens mijn bachelor mijn student-assistent onderzoek had afgerond bij de afdeling Straf- en Strafprocesrecht is mijn passie en liefde voor het strafrecht nog meer versterkt. Dit smaakte naar meer en de keuze om de master Straf- en Strafprocesrecht te doen was dus snel gemaakt!

Om mijn strafrechtelijke kennis te verbreden heb ik vorig studiejaar International Criminal Law gestudeerd aan Oxford University. Super spannend en leuk om te doen! Hier heb ik het Engelse studentenleven, het rechtssysteem en de cultuur mogen ervaren. Dat vond ik heel bijzonder. Naast mijn studie heb ik rondgereisd door Azië en heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van mensen, cultuur en religie. Voor mij is reizen echt een verrijking van mijn leven.”

Lees het hele interview met Selina hier!