Lid van de maand: Januari – Justin Zwaan

Hoi Justin! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij? – “Ik ben Justin Zwaan, 27 jaar en geboren en getogen in Leiden. Naast student ben ik bestuursvoorzitter van de vereniging van eigenaars hier in Leiden.

Na mijn middelbare school ben ik op mijn achttiende bij Achmea gaan werken. Ik ben daar begonnen als medewerker klantenservice en vervolgens doorgegroeid naar andere afdelingen. Ik heb binnen het bedrijf verschillende projecten gedaan en mij onder meer bezig gehouden met procesoptimalisatie. Op mijn 23ste ben ik gestopt met werken en besloot ik te gaan studeren.

Ik heb in Tilburg mijn propedeuse gehaald en ben vervolgens naar Leiden overgestapt. Aan de ene kant wel even wennen, ik verdiende royaal dus het is wel een tegenvaller als je het opeens moet doen met studiefinanciering. Nu doe ik wel iets wat ik echt leuk vind.

Ik vind het leuk om complexe problemen op te lossen en zoek uitdaging in mijn werk. Bij rechten speel je als het ware een spel met de tegenstander, met als doel om dat spel te winnen of om in ieder geval een zo goed mogelijk resultaat voor jouw cliënt neer te zetten. Op deze manier iemand overtuigen van jouw gelijk, vind ik mooi.”

Lees het hele interview met Justin hier!