Lid van de maand: Februari – Vera Graafland

Hoi Vera! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij? – “Mijn naam is Vera, maar dat zei je al in de vraag, ik heb schoenmaat 43 en vanmorgen heb ik ontbeten met magere kwark, dat doe ik meestal.

30 april a.s. word ik alweer dertig. Soms ik voel mij ook wel een bijna dertiger. Laatst liep ik door de gang op het KOG en zag ik een heleboel jonge bachelorstudenten. Toen had ik zoiets van, het is wel goed geweest. Op dat moment voelde ik mij wel oud.

Ik woon samen met mijn hond in Den Haag. Ik woon daar sinds mijn zeventiende en woon nu dus al ruim 12 jaar op mezelf. Hiervoor woonde ik bij mijn ouders in Beuningen, een klein dorpje vlakbij Nijmegen.

Mijn bachelor heb ik hier in Leiden gedaan. Dit jaar ben ik begonnen aan de master Strafrecht en vorig jaar september ben ik gestart met de master Jeugdrecht. Voor deze master moet ik nog mijn scriptie schrijven en het vak Children’s Rights volgen.

Ik ben nu het boek de Nix van Nathan Hill aan het lezen. Dat vind ik fijn om te doen, lezen. Sinds mijn masters komt er alleen niet zo heel veel meer van.”

Lees het hele interview met Vera hier!