Lid van de maand: Juni – Hilde Barnhoorn

Hoi Hilde! Deze maand ben jij “Lid van de maand”!  Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij? “Hoi! Ik ben Hilde Barnhoorn, 23 jaar en ik kom uit Katwijk. Ik heb twee maanden in Leiden gewoond en kom in september graag weer terug. Ik kwam hier al voordat ik ging studeren en vind het echt een geweldige stad.

Op dit moment studeer ik strafrecht. Voorafgaand deze master heb ik vier maanden stage gelopen bij een advocatenkantoor in Den Haag.Ik heb hier onwijs veel geleerd en ik heb het ook erg naar mijn zin gehad, maar advocatuur zit er voor mij niet in!

Wel ben ik erachter gekomen dat ik strafrecht echt het allerleukste vind en ben ik daarna aan de master begonnen. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad en kan iedereen aan raden te doen wat je leuk vindt.

Na deze master zou ik graag de master Arbeidsrecht willen doen.Op mijn stage kwam ik hier ook veel mee in aanraking en vond ik ook erg leuk. Ook wil ik graag breed geschoold zijn, en mijn opties open houden. Dan zien we later wel weer hoe het uitpakt.

Naast mijn studie heb ik een bijbaan in de horeca, ben ik veel te vinden met vrienden, en loop ik hopelijk binnenkort nog een tweede stage. Misschien wel bij het UWV of het bij het OM. Militair arbeidsrecht lijkt me ook wel wat!”

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *