Lid van de maand: December- David Dekker

“Hoi David! Deze maand ben jij ‘lid van de maand’! Vertel eens wat over jezelf.
Hoi! Ik ben David Dekker, ik ben 24 jaar en geboren in Leiden. Ik ben op mijn negentiende begonnen met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de UvA. Ik heb daarvoor in Delft Lucht- en Ruimtevaarttechniek gestudeerd.

De luchtvaart is altijd mijn passie geweest, maar deze studie bleek toch niks voor mij. Ik ben toen geswitcht naar de Hogeschool van Amsterdam, waar ik ben begonnen met Aviation Logistics. Deze studie bleek (wel) perfect aan te sluiten maar ‘het juridische’ bleef tot dan altijd ontbreken. Ik besloot in mijn tweede jaar van Aviation Logistics rechten naast deze studie te gaan volgen. In 2015 heb ik mijn eerste bachelor afgerond, in 2016 ook de tweede.”

Het hele interview lees je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *