Lid van de maand: Februari – Patty van der Bent

Hoi Patty! Deze maand ben jij ‘Lid van de maand’! Vertel eens wat over jezelf.

Ik ben Patty van der bent en ik ben 25 jaar. Ik doe hier in Leiden de Master strafrecht en doe ook de master Immigratie recht. Ik was altijd al geïnteresseerd in strafrecht en wilde graag een tweede master doen, vooral omdat Immigratierecht een internationale master is, leek het me erg handig!

Ik ben lid bij SOS Leiden omdat het me leuk leek om verschillende mensen te leren kennen die dezelfde interesse hebben als ik. Ook zijn de borrels en activiteiten erg gezellig, en daar ben ik altijd voor in!

Naast mijn studie werk ik op verschillende plekken. Zo werk ik in een laboratorium, in een asielzoekerscentrum met vluchtelingen en ben ik taalcoach!

Het hele interview lees je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *