9 januari: Opnames “Weet Ik Veel!

Op 9 januari reisde SOS Leiden af naar Hilversum Media Park om de opnames van ‘Weet Ik Veel’ bij te wonen. Weet Ik Veel is een programma waar je onder leiding van Linda de Mol je algemene kennis test door vijftig meerkeuzevragen te beantwoorden.

Samen met andere studenten en natuurlijk 3 BN’ers streden we om een wel begeerde plek in de finale! Dennis Weening, Giel de Winter en Martine Sandifort gingen de strijd aan voor de titel ‘Slimste BN-er’ en uiteindelijk won Dennis Weening door als de meeste van de drie zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden.

Samen met student Ashley, die gemiddeld een 8,4 scoorde, probeerden ze zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel: namelijk 2 meisjes die langzaam blind en doof werden nog  één keer op een onvergetelijke vakantie laten gaan. Er is maar liefst  €25.000,- opgehaald! Een topprestatie!

SOS Leiden viel dit jaar helaas niet in de prijzen maar het was een onvergetelijke ervaring! Heb jij ons al gespot op TV? We zijn te zien in de aflevering van 20 januari!

phi wiv5 van de 25 deelnemers van SOS Leiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *