Lid van de maand: Oktober – Romy van Eekeres

Hoi Romy! Deze maand ben jij “Lid van de maand”!  Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?
“Hoi! Ik ben Romy van Eekeres en ik ben drieëntwintig jaar oud. Ik kom uit Nieuw-Vennep, hier ben ik dan ook geboren en getogen. Sinds februari ben ik naar Leiden verhuisd en woon ik samen met mijn beste vriend op een verdieping in een studentenhuis. Super gezellig!

Ik woon dus sinds niet heel lang in Leiden en hou er daarom van om lekker de stad in te gaan en bijvoorbeeld terrasjes te pakken met vrienden en vriendinnen.

Verder studeer en sport ik veel, en ben ik veel te vinden bij SOS! Zo heb ik dan ook super veel zin om binnenkort mee te gaan naar de schietvereniging!

Daarnaast heb ik nog een bijbaantje in Nieuw-Vennep voor twee dagen in de week. Ik werk daar met heel veel plezier bij de Bruna.

Volgend jaar ga ik stage lopen bij het OM bij de afdeling Interventies. Daar heb ik nu al super veel zin in!

Qua studie liggen mijn interesses vooral bij het jeugdrecht en het strafrecht. Ik vind dan ook de combinatie van deze twee rechtsgebieden super interessant. Het leukste hieraan vind ik het ‘menselijke aspect’, waarbij de psychologie toch ook naar voren komt!”

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *