Lid van de maand: November – Niels van den Bos

Hoi Niels! Deze maand ben jij “Lid van de maand”!  Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?

“Hoi! Ik ben Niels van den Bos en ik ben vijfentwintig jaar. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam.

En verder, waar zal ik eens beginnen… Ik weet eigenlijk pas sinds een half jaar dat ik strafrechtadvocaat wil worden. Ik denk dat dit is wat het beste bij mij past, al is dit niet een droom die ik altijd al heb gehad. De voornaamste reden dat ik rechten ben gaan studeren is omdat ik niet goed tegen onrecht kan. Daarnaast las ik vroeger ook allemaal boeken over misdaad, dus ik denk dat het altijd wel een beetje heeft geborreld.

Naast rechten heb ik ook criminologie gestudeerd, omdat ik de psyche van de mens heel interessant vind, vooral die van een dader.

Verder ben ik momenteel op zoek naar een stage bij een advocatenkantoor!

Daarnaast ben ik een echt sportfanaat, dit ben ik altijd al geweest. Vooral voetbal vind ik erg leuk (Feyenoord!!). Vroeger heb ik ook veel aan sport gedaan. Nu heb ik minder tijd om te sporten, maar ik ga nog graag naar de sportschool of een rondje hardlopen.

Verder spreek ik altijd graag met vrienden af, ik vind het leuk om onder de mensen te zijn. Voor een biertje ben ik dus altijd te porren!”

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *