Lid van de maand: December – Britt Heemstra

Hoi Britt! Deze maand ben jij “Lid van de maand”!  Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?

“Hoi! Ik ben Britt Heemstra en ik ben eenentwintig jaar. Ik ben geboren in Leiden en toen ik drie weken oud was ben ik verhuisd naar Singapore. Daar heb ik drie jaar gewoond en toen ben ik naar Hongkong verhuisd, waar ik ook drie jaar heb gewoond. Op mijn zesde ben ik terugverhuisd naar Oegstgeest. Nu woon ik met vriendinnetjes samen in Leiden.

Ik heb in juni mijn bachelor rechtsgeleerdheid gehaald. Nu heb ik een soort van tussenjaar, waar ik wel vakken volg. Ik ben nu bezig met het halen van mijn civiel effect en ik volg de vakken inleiding criminologie en rechtspsychologie. In september begin ik aan mijn master.

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat mijn interesse voornamelijk bij het strafrecht ligt. Dit uit zich onder meer in het feit dat ik echt alle documentaires, programma’s en series kijk die ook maar iets met het strafrecht te maken hebben.

Ik ben nu ook LLP-tutor en videotrainer bij mootcourt. Dat vind ik heel leuk om te doen! Ik vind het daarbij vooral leuk dat ik echt met studenten bezig ben, in een informele sfeer.

In februari en maart ga ik stage lopen bij een advocatenkantoor in Den Haag, hier heb ik erg veel zin in.

Verder ben ik natuurlijk druk bezig met het voorbereiden van de studiereis van SOS!”

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *