10 januari 2019: Kantoorbezoek Sjöcrona • van Stigt advocaten

Op 10 januari jongstleden mocht een delegatie van SOS op bezoek komen bij Sjöcrona • van Stigt advocaten te Den Haag. Het kantoorbezoek begon met een quiz over het bijzonder strafrecht, een rechtsgebied waar velen van ons toch nog geen kaas van hebben gegeten. Na deze quiz hebben wij mogen luisteren naar een presentatie over het kantoor en over de soort zaken waar het kantoor zich mee bezig houdt. Na het opdoen van kennis hebben wij met elkaar een rollenspel mogen spelen waarbij erg veel werd gelachen. Het geheel werd uiteraard afgesloten met een borrel. Al met al kijken wij terug op een zeer succesvol kantoorbezoek waarvan gezegd moet worden dat het een uitstekende combinatie was tussen educatie en gezelligheid.

Wij danken Sjöcrona • van Stigt advocaten voor deze leerzame en leuke ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *