Lid van de maand: Juni – Kristina Jevtovic

Hoi Kristina! Deze maand ben jij “Lid van de maand”! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?

“Hoi! Ik ben Kristina Jevtovic en ik ben vijfentwintig jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, al heb ik van origine een Servische afkomst.

Ik heb voor de master strafrecht gekozen, omdat ik daar sowieso een beetje kriebeltjes van krijg, haha. Ik heb altijd gedacht dat dat het beste bij mij paste, omdat het heel levendig is. Tot nu toe is dat ook zo gebleken, gelukkig!

In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om te sporten, dat doe ik dan ook veel; zo’n 2 à 3 keer in de week namelijk. Dit doe ik dan samen met mijn personal trainer.

Daarnaast werk ik twee dagen per week als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Den Haag. Ik doe daar voornamelijk andere rechtsgebieden dan het strafrecht, maar dat vind ik eigenlijk juist heel leuk. Ik heb nu van alles wat gezien!

Na mijn studie zou ik graag strafrechtadvocate willen worden. En als ik heel groot mag dromen, zou ik wel mijn eigen advocatenkantoor willen oprichten! Ik vind het ondernemende aspect dat daarmee verbonden is namelijk ook ontzettend leuk.”

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *