Lid van de maand: November – Sander van Driel

Hoi Sander! Deze maand ben jij “Lid van de maand”!  Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?

“Hoi! Ik ben Sander van Driel en ik ben vijfentwintig jaar. Ik ben geboren in Leidschendam en heb daar vrijwel mijn hele leven gewoond.

Mijn hobby’s zijn fotografie en motorrijden, al doe ik dat de laatste tijd wat minder nu de motor bij mijn ouders staat. Daarnaast golf ik ook af en toe, met vrienden een balletje slaan. Af en toe roei ik nog bij Njord. Ik kom ook soms nog op de borrel. De Fotocommissie doe ik daar ook, maar ik moet nog maar even kijken hoeveel tijd ik daar dit jaar voor heb. Het meeste wat ik qua fotografie doe is gewoon voor mezelf. Creatief bezig zijn buiten de rechtenstudie. Rechten is toch soms wat droog, dus het is wel leuk om er zoiets bij te doen zodat je je creativiteit een beetje kwijt kan.

Momenteel ben ik een stuk meer aan het studeren dan in de bachelor. Dinsdagavond eet ik vaak met mijn roeiploeg, heel af en toe nog naar de borrel. Iedere week is wel een beetje anders. Met huis af en toe wat eten, UB-sessies pakken, met vrienden afspreken.’’

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *