22 november 2019: Bezoek Haagrecht Advocaten

Op 22 november heeft een delegatie van SOS een bezoek gebracht aan Haagrecht Advocaten in Den Haag. Hier kregen wij van de heer W. Römelingh een lezing over cassatie in strafzaken. Hij heeft ons tijdens deze lezing op een enthousiaste manier uitgelegd hoe de cassatie in strafzaken is geregeld. Hij heeft ons geleerd hoe wij een cassatieschriftuur moeten opstellen, hoe de gronden voor cassatie precies in elkaar zitten en wat er na cassatie gebeurt. Vervolgens heeft hij ons ook nog verscheidene tips gegeven voor het solliciteren binnen de advocatuur. Na de lezing was het tijd voor een zeer uitgebreide borrel waar de SOS leden nog vragen hebben kunnen stellen aan de heer Römelingh. 

Wij danken de heer Römelingh voor deze leuke en leerzame lezing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *