Lid van de maand: December – Ashley de Wit

Hoi Ashley! Deze maand ben jij “Lid van de maand”! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?

“Hoi! Ik ben Ashley de Wit en ik ben tweeëntwintig jaar. Ik kom uit Maarssen en heb daar mijn hele leven gewoond totdat ik twee jaar
geleden naar Leiden ben verhuisd.

In het dagelijks leven ben ik eigenlijk best wel veel bezig met studie. De master is wat zwaarder gevallen dan verwacht. Maar dat is niet erg, want ik vind het eigenlijk ook wel heel erg leuk. Daarnaast werk ik in een kinderschoenenwinkel. Soms werk ik in de winkel en soms doe ik de webshop. Die afwisseling is heel erg leuk. In de zomervakantie heb ik dat veel gedaan, nu doe ik het alleen nog soms op zaterdag.

Ik woon in een meisjeshuis met vijf meiden. De huisuitjes zijn nu eigenlijk uitjes naar de bieb. We zijn allemaal bezig met een master. Ik vind het fijn om buiten te zijn. Ik sport ook wel vaak, bij Fit For Free. Als ik bij mijn ouders thuis ben ga ik af en toe ook met ze tennissen. Ik probeer ieder weekend langs mijn ouders te gaan. Mijn broertje van tien wil ik eigenlijk ieder weekend zien. Zo’n weekend is voor mij een moment van rust, waarbij ik niet hoef te denken aan studeren. Het is een goed excuus om de studiespullen thuis te laten.’’

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *