Lid van de maand: Maart – Sara Beusen

Hoi Sara! Vertel eens kort iets over jezelf. Wie ben jij?

“Hoi! Ik ben Sara Beusen en ik ben tweeëntwintig jaar. Ik ben geboren en getogen in Bilthoven, vlakbij Utrecht. Vervolgens ben ik verhuisd naar Maastricht voor mijn bachelor. Sinds september woon ik hier in Leiden.

Ik ben een enorme lezer. Geen idee of mensen dat van mij verwachten, maar ik verslind heel wat boeken in een jaar. Een van de mooiste boeken die ik heb gelezen, en dat is gelijk een hele heftige, is ‘Night’ van Ellie Wiesel. Door dit boek won hij een Nobel Peace Prize in 1986. Zijn schrijfstijl is wonderbaarlijk mooi. Daarnaast is er een ander boek, misschien iets minder deprimerend, van Christiane Ritter; ‘Een vrouw in de poolnacht’. Zij is in de jaren ’30 met haar man meegegaan naar de Noordpool. Ze heeft toen een dagboek bijgehouden. Het is heel mooi geschreven, erg rustgevend. Ze konden bijvoorbeeld drie dagen hun hutje niet uit door een sneeuwstorm, echt heerlijk om over te lezen. Naast lezen vind ik het ook fijn om te wandelen en ben ik graag met vrienden en familie. Verder ben ik veel met de krant bezig en kijk ik ook redelijk wat series, vooral tijdens huishoudelijke taken. Tijdens het afwassen even een serietje kijken, dat is echt een aanrader! spannend. Ik heb een hele leuke commissie!

Ik wil in het najaar graag stage gaan lopen. Ik heb besloten om de master met een jaar te verlengen, mede omdat ik nog geen idee heb waar ik mijn scriptie over wil schrijven. Ik wil daarom graag een kijkje nemen in de praktijk om inspiratie op te doen. Tijdens de bachelor heb ik niet de mogelijk gehad om stages te lopen. Het zou heel gaaf zijn als ik een half jaar bij het OM stage zou kunnen lopen en nog zou kunnen reizen.Naast de studie zit ik in de activiteiten commissie van UNICEF en de studiereis commissie van SOS. We gaan dit jaar naar Kopenhagen, super spannend. Ik heb een hele leuke commissie!

Ik wil in het najaar graag stage gaan lopen. Ik heb besloten om de master met een jaar te verlengen, mede omdat ik nog geen idee heb waar ik mijn scriptie over wil schrijven. Ik wil daarom graag een kijkje nemen in de praktijk om inspiratie op te doen. Tijdens de bachelor heb ik niet de mogelijk gehad om stages te lopen. Het zou heel gaaf zijn als ik een half jaar bij het OM stage zou kunnen lopen en nog zou kunnen reizen.”

Het hele interview lees je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *