Spotlight: quaestor

De komende tijd zullen we de verschillende functies uitlichten, met vandaag de functie van quaestor. Ik stelde de huidige quaestrix, Maxime Breedijk, een aantal vragen over haar afgelopen jaar.

Q: Wat is het takenpakket van je functie?
A:
Alle financiële aangelegenheden van SOS vallen onder mijn verantwoordelijkheid (contributie incasseren, acquisitie, begroting, realisatie etc.) en het bijhouden van de ledenadministratie.

Q: Wat is het leukste aan je functie?
A:
Dat je (financieel) betrokken bent bij alle activiteiten die georganiseerd worden, op deze manier zie je overal wat van en kun je misschien een steentje bijdragen.

Q: Hoe zag je bestuursjaar eruit? Heb je er nog dingen naast gedaan?
A:
Een boel gezelligheid! Ik denk dat we met het 83e bestuursjaar er met elkaar iets onwijs leuks van hebben gemaakt. Een vergadering was nooit ‘zomaar’ even vergaderen maar altijd met eten of drankjes. Daarnaast zijn we wezen stappen en zelfs een datediner gehouden.

Ik heb naast mijn bestuursjaar de master gevolgd, en twee stages gelopen. Ik moet zeggen dat het bestuursjaar goed te combineren is met andere dingen, wel is het beter om maximaal 3 dagen in de week stage te lopen omdat je de toffe activiteiten natuurlijk niet wilt missen!

Q: Wat vond je het leukste evenement van SOS
A:
Oee dit is een lastige! Ik vond de Alumni-borrel erg leuk. Het was interessant om met oud-leden in gesprek te gaan en vragen te kunnen stellen over hun verdere loopbaan ná SOS. 

Q: Wat is het leukste moment van je bestuursjaar?
A:
De ‘after’ na de eerste Constitutieborrel en de Strafrecht Pubquiz vond ik beide ontzettend leuk!

Q: Waarom heb je gekozen voor een bestuursjaar?
A:
Ik heb voor een bestuursjaar gekozen om op deze wijze nóg meer uit de master en het strafrecht te halen. Het is leuk om de andere strafrechtfacetten te combineren via SOS met het volgen van de master: een welkome aanvulling!

Q: Wil je nog iets meegeven aan geïnteresseerden?
A:
Bij twijfel over een SOS-bestuursjaar, altijd DOEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *