Lid van de maand – december: Kelly van den Broek

Kelly, vertel eens iets over jezelf!

Ik ben Kelly van den Broek, 19 jaar oud en ik kom uit Boekel (Brabant). Ik zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik woon in een appartement in Leiden en ben lid bij Augustinus.

Wat zou je studeren als je geen Rechtsgeleerdheid was gaan doen?

Het was eigenlijk helemaal niet mijn plan om rechten te studeren. Ik wilde heel graag criminologie studeren. Ik vind de opsporing en criminaliteit ontzettend interessant. Helaas werd ik uitgeloot. Toen ben ik – met enige tegenzin – begonnen aan rechten, met het idee om zodra het kan alsnog criminologie te studeren. Grappig genoeg kwam ik er tijdens de eerste vakken al achter dat rechten toch ook wel heel leuk is. Toen ik voor de tweede keer was uitgeloot, vond ik dat ook niet meer zo erg. Met een rechtenstudie kan ik uiteindelijk veel meer doen. Er is nog geen vak geweest dat ik niet leuk vind. Achteraf ben ik ontzettend blij hoe alles is gelopen.

Lees hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *