Lid van de maand – januari: Charlotte Fioole

Charlotte, vertel eens iets over jezelf! 
Ik ben Charlotte Fioole, 22 jaar oud en geboren in Breda. Ik ben opgegroeid in Arnhem. Ik heb mijn bachelor Rechtsgeleerdheid gedaan in Maastricht. Daarvoor had ik een jaar European Law School gestudeerd, maar dat bleek geen goede match. Wat mij betreft werd er te veel nadruk gelegd op Europese theorieën in plaats van op het recht. In juli 2020 ben ik verhuisd naar het mooie Leiden om te beginnen aan de master Straf- en strafprocesrecht. 

Waarom heb je gekozen voor de master Straf- en strafprocesrecht?  Ik heb gekozen voor strafrecht, omdat het een divers rechtsgebied is waarbij het gaat om mensenlevens. Ik vind het intrigerend hoe mensen in staat zijn om misdrijven te plegen en uiteindelijk verantwoording moeten afleggen bij de rechter. (…)

Meer lezen? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *