Lid van de maand – april: Femke de Wijs

Femke, vertel eens iets over jezelf!
Ik ben Femke, 22 jaar. In september ben ik begonnen aan de master Straf- en Strafprocesrecht. Ik heb mijn bachelor Rechtsgeleerdheid ook in Leiden gedaan. Ik hoop de master dit jaar nog af te ronden. Voor de bachelor heb ik één jaar langer de tijd genomen, daarom ben ik gemotiveerd om de master wel nominaal te halen.  Ik kom uit Brabant. Het was een grote stap om van Brabant naar Leiden te komen, maar nu ik hier inmiddels gesetteld ben, wil ik hier niet meer weg.

Waarom strafrecht?
Ik wist al in het eerste jaar dat ik het strafrecht in wilde. Het is een spannend rechtsgebied en je krijgt te maken met onderwerpen die veel emoties opwekken.

Benieuwd naar de rest van het interview? Lees hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *