Lid van de maand: mei – Batoul Salem

Batoul, vertel eens iets over jezelf!

Ik ben Batoul, ik ben 24 jaar. Ik woon in Zoetermeer. Sinds september volg ik de master Straf- en strafprocesrecht.  Ik studeer fulltime, omdat ik ook een tweede master wil gaan doen. Ik denk dat dit rechtsfilosofie gaat worden, maar dat staat nog niet vast.

Waarom strafrecht?

Ik wist altijd al dat ik rechten wilde studeren. Toevallig kwam ik laatst een basisschooldocent van vroeger tegen. Zij vroeg mij hoe het ging en wat ik deed. Toen zij hoorde dat ik rechten studeerde, zei zij meteen dat ze zich nog goed kan herinneren dat ik vroeger altijd riep dat ik rechten ging studeren en rechter zou worden. Ik vind het strafrecht heel bijzonder. Het straffen van een individu omdat hij/zij een fout heeft begaan is een hele bijzondere gedachte dat mij altijd heeft geïnteresseerd. De master strafrecht past heel erg bij mij.

Meer weten? Lees hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *