Lid van de maand: juni – Lizzy Groenenberg en Ilse Schipper

Ilse en Lizzy, vertel eens iets over jezelf!

Lizzy: Ik ben Lizzy en ik ben 23 jaar. Ik doe, net zoals zo’n beetje iedereen bij SOS, de master Straf- en strafprocesrecht. Ik heb wat langer mijn bachelor gedaan en ook nog een bestuursjaar tussendoor gedaan, maar daarna ging ik gelijk door van de bachelor naar de master. Ik heb Ilse leren kennen in de EL CID want ik was haar EL CID mentor, en toen zijn we elkaar weer tegengekomen bij strafrecht dus dat is heel erg leuk. Qua hobby’s heb ik niet hele spannende dingen te noemen. Het blijft meestal wat oppervlakkeriger, zoals Keeping Up with the Kardashians of RTL 4-programma’s kijken. Ik studeer veel en werk ook bij een strafrechtkantoor dus dan vind ik het wel heel fijn om in mijn vrije tijd echt even volledig te ontspannen.

Ilse: Ik ben Ilse, ik ben 21 jaar, en ik doe ook mijn master Straf- en strafprocesrecht hier. Ik kom ook gelijk door uit de bachelor, wat ik in 3 jaar moest doen omdat ik graag het Honoursprogramma wilde volgen. Door corona werd dat wel iets makkelijker gemaakt qua planning. In mijn vrije tijd bak ik heel graag, ik maak taarten en cakes. Macarons vind ik het leukst om te maken. Daarnaast heb ik een beetje uit de hand gelopen kamerplantenobsessie wat me meer geld kost dan mij lief is. Maar ook ik ben niet vies van een goede RTL 4-avond!

Meer weten? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *