Schot in de roos

Op 8 december is SOS afgereisd naar een schietvereniging in Katwijk. Wij vertrokken om 18:50 met de bus naar de schietvereniging en wij werden daar warm ontvangen in de kantine. Na enkele instructies werden wij naar de schietbaan meegenomen, waar wij zelf mochten schieten met een geweer. De leden waren laaiend enthousiast en de competitieve drang onderling was hoog. Iedereen mocht in totaal 25 kogels afschieten, de eerste 15 waren ter oefening maar de laatste 10 werden genoteerd. Diegene die de beste score had bij zijn laatste tien kogels ging met een mooie prijs naar huis. Er werd afgesloten in de kantine met een borrel en iedereen ging voldaan naar huis. Het bestuur kijkt terug op een succesvolle activiteit en een unieke ervaring.

Hieronder zijn enkele sfeerbeelden te zien van Schot in de roos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *