Kantoorbezoek bij Cleerdin & Hamer

Op 17 januari heeft SOS het grootste strafrechtkantoor van Nederland bezocht, Cleerdin & Hamer. Wij werden enthousiast ontvangen door twee strafrechtadvocates en enkele advocaat-stagiaires. De raadsvrouwen vertelden over het leven als strafrechtadvocate, de studie die daar aan vooraf ging en hoe zij uiteindelijk bij Cleerdin & Hamer terecht zijn gekomen. Wij werden meegenomen in het proces dat een strafrechtadvocaat doorloopt van piketmelding tot aan de veroordeling. Ook hedendaagse strafrechtelijke dilemma’s werden niet onbesproken gelaten en bediscussieerd door de studenten. Er werd afgesloten met een borrel waarbij de leden al hun vragen kwijt konden bij de advocaten en de advocaat-stagiaires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *