College Tour met Peter Plasman

Op 1 maart organiseerde SOS een College Tour met Peter Plasman. Een zaal gevuld met enthousiaste en geïnteresseerde studenten zorgde voor een interactieve avond waarbij er veel van gedachten werd gewisseld. De lezing begon met vragen over het begin van Plasmans carrière en vervolgens vertelde Plasman over zijn meest spraakmakende zaken. Ook de zaken die niet per se groot waren maar hem wel nauw aan het hart lagen bleven niet onbesproken. Afsluitend gaf hij de studenten een advies mee voor de toekomst: ‘Studenten die interesse hebben in de strafrechtadvocatuur kunnen beter na hun studie iets buiten de advocatuur gaan doen om zo de wereld te ontdekken, echt met je poten in de klei staan.’ Daarnaast adviseerde Plasman om jezelf goed af te vragen of je met de heftige zijde van het strafrecht kunt omgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *