Paneldiscussie forensische psychiatrie: juridisch vs. gedragskundig perspectief in het licht van de zaak Thijs H. – Copy

Op 24 april heeft SOS in samenwerking met CoDe een lezing georganiseerd over het juridische en gedragskundige perspectief van de forensische psychiatrie in het licht van de zaak Thijs H. Het juridische perspectief werd vertegenwoordigd door Michiel van der Wolf en het gedragskundige perspectief werd vertegenwoordigd door Sabina Roza. Eerst werden de feiten van de zaak toegelicht waarna we gedeeltes besproken uit de kranten waarin er een kijkje werd gegeven in het hoofd van Thijs H. De hele zaal zat vol en de vragen van de studenten kwamen vanuit alle kanten. Het was een groot succes. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *