Schot in de Roos 2023

Op 17 oktober is SOS afgereisd naar Den Haag om een bezoek te brengen aan de Loosduinsche Burgerwacht. De Loosduinsche Burgerwacht is een schietclub in Den Haag die al sinds 1928 bestaat. Eenmaal aangekomen kregen we een uitgebreide uitleg over de geschiedenis van de schietclub maar ook de wetgeving rondom de schietsport. Na de uitleg was het eindelijk tijd om zelf aan de slag te gaan. We werden verdeeld in vier groepen en iedere groep begon bij hun eigen schietbaan. Per baan mochten wij schieten met een ander geweer/pistool, zo hebben we dus met in totaal vier verschillende wapens geschoten. Op het einde was er voor enkele enthousiastelingen de mogelijkheid om met groot kaliber te schieten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *