Kantoorbezoek Jaeger Advocaten-belastingkundigen

Op 23 april hebben wij een kantoorbezoek gebracht aan Jaeger Advocaten-Belastingkundigen in Amsterdam. We werden ontvangen door Victor Langenburg en Jürgen Scheltema. Allereerst werden we meegenomen in de achtergrond van het kantoor en het soort zaken waar hun praktijk zich op richt. Vervolgens werd overgegaan tot het onderwerp ‘pleiten’. Mr. Langenburg en mr. Scheltema namen ons mee in hun dagelijkse werkzaamheden aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden. Zo werd ons duidelijk hoe het pleiten er, buiten de mootcourtzaal, eraan toe gaat. Gedurende ons bezoek was er alle ruimte voor vragen en werd er afgesloten met een borrel bij het stamcafé van het kantoor. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *