Kantoorbezoek Prakken d’Oliveira

Op 16 april brachten wij een kantoorbezoek aan Prakken d’Oliveira. Wij werden ontvangen in een van hun vergaderzalen door twee strafrechtadvocaten en een strafrecht-stagiair. Zij vertelden ons over het kantoor en gingen in op onder andere de veelvoorkomende overlap in hun zaken tussen het strafrecht en schendingen van het EVRM. Dit komt met name voor bij uitlevering- en overleveringszaken. Ook werd er ingegaan op de vele zaken die zij doen met betrekking tot Rwandese vluchtelingen die in Nederland een verblijfsvergunning hebben aangevraagd in verband met de Rwandese genocide. Naast de grote internationale strafrechtszaken is Prakken d’Oliveira ook actief binnen het commuun strafrecht. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *